Livrare, plata si transport

 

Livrarea produselor sub forma de cd  se face prin curier si costul este de 5 lei pentru Bucuresti si 10 lei pentru restul tarii. Produsele sub forma descarcabila de pot descarca direct din contul dumneavoastra la rubrica descarcari.

Pentru a descarca un produs trebuie mai intai sa cumparati acel produs. Il adaugati in cos, urmati pasii de comanda, alegeti metoda de plata si la sfarsit apasati "Confirma comanda" . Daca ati ales  metoda de plata cu cardul online, dupa ce ati apasat "Confirma comanda" veti fi redirectionat catre pagina securizata de plata implementata de EuPlatesc.ro - procesator de plati autorizat. Trebuie sa finalizati plata acolo pe acea pagina securizata si criptata.

Dupa ce vom avea confirmarea platii, comanda dumneavoastra va fi procesata imediat si veti putea intra in cont sa descarcati produsul de la rubrica descarcari. Produsul nu apare la descarcari pana cand plata nu este confirmata.

Plata produselor

Plata se poate efectua online prin card bancar si prin sistem ramburs la livrare.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro). Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.


Ramburs la livrare

Puteti alege sa platiti atunci cand curierul va aduce produsul. Dumneavoastra primiti produsul si curierul incaseaza contravaloarea lui.