Pe suport CD

Produse pe suport CD in format audio mp3.

Sorteaza dupa:
Arata:
Afiseaza: Lista Retea
 • Cum gestionam minciunile copiilor? ®
  Asculta un fragment din acest CD Pentru parinti cu copii de varste cuprinse intre 0 si 14 ani Cuprins: Cand mint copiii? Eliminarea minciunilor sau promovarea adevarului? Relatia cu parintii - locul in care copilul se simte in siguranta si atunci cand greseste Cum sa..
  30.00 Lei
 • Colectia "Ghid practic pentru parinti implicati" ®
  Invata sa fii un parinte mai bun! Copilul tau merita acest lucru. Poti comanda intreaga colectie de audiobookuri Smartbox Family din seria "Ghid practic pentru parinti implicati" care raspund celor mai importante intrebari ale parintilor legate de comportamentele copiilor intre 0 si 14 ani. Co..
  360.00 Lei
 • Copilul tau e disciplinat? ®
  Asculta un fragment din acest CD Ghid de disciplinare fara pedeapsa. Pentru parinti cu copii de varste cuprinse intre 1 si 14 ani Cuprins: Introducere: Ce inseamna 'copil cuminte'?  1. Cauzele comportamentelor copiilor 2. Despre pedeapsa si efectele ei asupra co..
  30.00 Lei
 • Cum abordam discutiile dificile cu copiii? ®
  Asculta un fragment din acest CD Pentru parinti cu copii de varste cuprinse intre 6 si 14 ani Cuprins: Introducere Cum pregatim copilul pentru o relatie romantica Alcool, fumat si droguri Presiunea grupului de prieteni Asumarea riscurilor la varsta adolescentei Cum..
  30.00 Lei
 • Cum dezvoltam imaginatia si creativitatea copiilor? ®
  Asculta un fragment din acest CD Pentru parinti cu copii de varste cuprinse intre 0 si 6 ani Cuprins: Imaginatia si creativitatea sunt abilitati de viata Prietenii imaginari De ce sunt importante imaginatia si creativitatea Ce putem face pentru a incuraja si dezvolta imagin..
  30.00 Lei
 • Cum dezvoltam un comportament alimentar sanatos la copii? ®
  Asculta un fragment din acest CD Pentru parinti cu copii de varste cuprinse intre 0 si 10 ani. Cuprins: Cum sa dezvoltam un comportament alimentar sanatos al copilului Cum evolueaza comportamentul alimentar al copiilor, in functie de varsta De ce se plang cel mai des par..
  30.00 Lei
 • Cum gestionam fricile copiilor? ®
  Asculta un fragment din acest CD Pentru parinti cu copii de varste cuprinse intre 0 si 6 ani Cuprins: Despre frica si alte emotii Principii generale de abordare a fricilor copiilor Frica de separare Frica de persoane straine Frica de baie Frica de intuneric Anxietatea..
  30.00 Lei
 • Cum pregatim copilul pentru inceperea gradinitei / scolii? ®
  Asculta un fragment din acest CD Pentru parinti cu copii de varste cuprinse intre 2-3 ani si 5-6 ani. Cuprins: Cum pregatim copilul pentru inceperea gradinitei Cand ne apropiem de prima zi de gradinita Cum sa facem mai usoare despartirile cand lasam copilul la gradinita Cum..
  30.00 Lei
 • Dezvolta increderea in sine a copilului tau ®
  Asculta un fragment din acest CD Un efort care merita intotdeauna. Pentru parinti cu copii de varste cuprinse intre 0 si 14 ani Cuprins: Increderea in sine intr-o lume nesigura Cum se dezvolta increderea in sine a copiilor   Increderea in sine a copilului tau incepe cu t..
  30.00 Lei
 • Dezvolta liderul din copilul tau ®
  Asculta un fragment din acest CD Pentru parinti cu copii de varste cuprinse intre 2 si 14 ani Cuprins: Introducere - Importanta dezvoltarii abilitatilor de lider Capitolul 1 - Identitatea de lider in functie de varsta copilului Capitolul 2 - Leadership-ul, stereotipul de ..
  30.00 Lei
 • Invata-ti copilul sa invete ®
  Asculta un fragment din acest CD Pentru parinti cu copii cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani Daca ar fi de ajuns sa ne iubim copiii pentru a-i pregati cu adevarat pentru viata, ar fi simplu. Ca parinti in vremurile de astazi, trebuie sa invatam de ce are nevoie un copil pentru a crest..
  30.00 Lei
 • Somnul la copii ®
  Asculta un fragment din acest CD Pentru parinti cu copii de varste cuprinse intre 0 si 14 ani Cuprins: Un somn bun pentru copii Cele mai frecvente probleme de somn ale copiilor Dificultatea de a adormi si trezirile frecvente noaptea Probleme persistente legate de somn la co..
  30.00 Lei
  Bazat pe 1 opinii.
 • Timp de calitate cu copilul tau ®
  Asculta un fragment din acest CD Joaca poate fi educativa! Pentru parinti cu copii de varste cuprinse intre 0 si 14 ani Cuprins: O scurta introducere pentru parintii ocupati Ce inseamna timp de calitate Prezent si conectat cu adevarat in relatia cu copilul Momentele special..
  30.00 Lei