Afiliere - Regulament

AFILIAZĂ-TE! - 20% COMISION

Suntem bucurosi sa va anuntam ca am implementat sistemul de afiliere online: orice detinator de website/blog care se afiliaza primeste un comision de 20% din valoarea audiobook-urilor care se vand prin intermediul site-ului/blogului sau.

Inregistrare afiliat nou

Atentie! - Contul de afiliat NU este acelasi cu contul dumneavoastra de pe site pentru comenzi online. Este separat de acel cont.

In partea de jos a siteului audioparenting.ro la Extras  aveti "Afiliati".

Dati click pe "Afiliati" si veti fi redirectionat pe pagina de inregistrare / autentificare.  Pentru a deveni afiliat trebuie sa va inregistrati.

La inregistrare de afiliat nou va rugam sa introduceti toate datele dumneavoastra si sa selectati plata prin transfer bancar. Platile se fac numai prin transfer bancar. La ID taxa treceti simplu - TVA .

Dupa inregistrare veti primi un email prin care veti fi notificat ca urmeaza sa fie verificat si aprobat contul dumneavoastra. Daca nu ati completat corect datele de afiliat sau exista o suspiciune asupra contului dumneavoastra din partea administratorului acestui site este posibil sa nu fie aprobat contul de afiliat.

Pentru lamuriri si detalii suplimentare puteti contacta administratorul site-ului prin formularul de contact de la pagina de contact. Pana cand contul nu este aprobat nu va puteti autentifica pe contul de afiliat.

Odata contul aprobat veti fi notificat pe email si va veti putea autentifica pe pagina de autentificare cu adresa de email si parola dumneavoastra de afiliat. Acolo veti avea desemnat automat un cod personalizat de afiliat ce poate fi de exemplu "5ftr543805" .

In contul dumneavoastra de afiliat va puteti edita datele, puteti schimba parola de acces si vedea istoricul tranzactiilor.

Pentru a obtine un link personalizat de afiliat trebuie sa tastati in campul "Link generator de cod" numele produsului pentru care doriti link. Incepeti sa tastati de exemplu "Somnul la copii" si automat va aparea produsul iar dumneavoastra trebuie sa il selectati. Odata selectat linkul va aparea automat mai jos in campul "Link cu codul de afiliat" .

Va rezulta un link de genul: http://audioparenting.ro/somnul-la-copii?tracking=5ftr543805

Copiati acest link si inserati-l in banerul sau textul de pe site-ul dumneavoastra. De fiecare data cand cineva va da click pe el va fi redirectionat catre www.audioparenting.ro la acel produs si daca va cumpara acel produs dumneavoastra veti primi comisionul aferent.

Unde se face vânzarea efectivă?

Pe website-ul dumneavoastra va exista doar reclama unuia sau a mai multor audiobookuri pentru parinti. Prin linkul vostru personal inserat intr-un baner sau inserat in text, vizitatorul site-ului interesat de acel produs este redirectionat pe audioparenting.ro de unde îl poate cumpara.  

Care este comisionul pe care îl primesc?

20% din valoarea fiecărui audiobook ce se vinde prin intermediul site-ului dumneavoastră.

Cum şi când încasez comisionul cuvenit?

Plățile se fac în perioada 5-10 ale fiecărei luni, pentru vânzările lunii precedente. Plățile se fac numai prin transfer bancar. Comisionul de afiliat se calculează pentru toate comenzile "livrate"; cele "anulate" nu se iau în considerare.

Audioparenting isi rezerva dreptul de a schimba oricand termenii si conditiile de afiliere in functie de necesitati fara notificare prealabila.