Daniela Teodora Seucan

Afiseaza: Lista / Grid
Sorteaza:
Arata:
 • Dezvolta liderul din copilul tau ®
  Asculta un fragment din acest CD Pentru parinti cu copii de varste cuprinse intre 2 si 14 ani Cuprins: Introducere - Importanta dezvoltarii abilitatilor de lider Capitolul 1 - Identitatea de lider in functie de varsta copilului Capitolul 2 - Leadership-ul, stereotipul de ..
  30.00 Lei
 • Dezvolta liderul din copilul tau ® .mp3
  Asculta un fragment din acest CD Pentru parinti cu copii de varste cuprinse intre 2 si 14 ani. Produs descarcabil. Cuprins: Introducere - Importanta dezvoltarii abilitatilor de lider Capitolul 1 - Identitatea de lider in functie de varsta copilului Capitolul 2 - Leadershi..
  20.00 Lei
 • Invata-ti copilul sa invete ®
  Asculta un fragment din acest CD Pentru parinti cu copii cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani Daca ar fi de ajuns sa ne iubim copiii pentru a-i pregati cu adevarat pentru viata, ar fi simplu. Ca parinti in vremurile de astazi, trebuie sa invatam de ce are nevoie un copil pentru a crest..
  30.00 Lei
 • Invata-ti copilul sa invete ® .mp3
  Asculta un fragment din acest CD Pentru parinti cu copii cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani. Produs descarcabil. Daca ar fi de ajuns sa ne iubim copiii pentru a-i pregati cu adevarat pentru viata, ar fi simplu. Ca parinti in vremurile de astazi, trebuie sa invatam de ce are nevoie un..
  20.00 Lei